Bokslut och årsbokslut

Vi vet alla att bokslutstider kan vara riktigt hektiska tider men med vår hjälp för ditt bokslut blir allt mycket lättare. Använder du som kund dessutom våra tjänster för löpande digital bokföring så kan du känna dig trygg, luta dig lugnt tillbaka och låta Sizeco Redovisningsbyrå sköta allting.

 

Professionell och personlig hjälp vid bokslut

Ett bokslut är en sammanställning av företagets ekonomiska affärshändelser. Därför kan det finnas behov av professionell hjälp av en auktoriserad redovisningskonsult för att säkerställa att allt i bokföringen är rätt och redo för ett bokslut. Även mindre företag kan behöva denna hjälp vid upprättandet av ett förenklat bokslut.

Med vår personliga och professionella service hjälper vi dig med hela arbetet. Vi finns här för dig och löser alla frågor kring vilka kostnader som kan skrivas av, om periodiseringar och periodiseringsfonder och alla andra tänkbara frågor kring hur du kan förbättra företagets ekonomi. Vår redovisningsbyrå gör bokslut och årsredovisning utifrån de regler som gäller ditt företag oavsett bolagsform.

 

Årsredovisning eller bokslut – vad är skillnaden?

Kort förklarat så är ett bokslut en sammanställning av företagets ekonomiska affärshändelser för en viss period. Skapar du ett bokslut för ett helt år används begreppet årsbokslut.

En årsredovisning är den rapport med balans och resultaträkning tillsammans med en revisionsberättelse som ska skickas till Bolagsverket. En årsredovisning måste alla aktiebolag skicka in och det är en offentlig handling.

 

Vi hjälper dig med företagets bokslut och årsbokslut

Med Sizeco Redovisningsbyrå blir det rätt från början och du frigör tid så att du kan lägga tid och fokusera på din kärnverksamhet. Om vi också sköter din löpande bokföring så att alla siffror säkert är rätt och på rätt plats så går bokslutet och årsbokslutet mycket snabbare och effektivare att genomföra. Det går naturligtvis utmärkt att du själv sköter löpande bokföring och redovisning och då finns vi här för dig för frågor och rådgivning.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.