Digitalisera din bokföring

Få professionell och trygg hjälp med digital bokföring. Ta hjälp av vår kompetenta redovisningsbyrå och slipp allt det krångliga med din bokföring. I vår kundportal laddar du enkelt upp dina fakturor och andra viktiga papper som behövs för din bokföring. I kundportalen får du också på ett enkelt sätt tillgång till balansrapporter, resultatrapporter och fakturor.

Genom att digitalisera din bokföring slipper du att springa fram och tillbaka till brevlådan och du slipper att bära kassar med kvitton. Med några enkla klick lämnar du över allt underlag till oss så sköter vi resten. Enklare kan det inte bli.

Du sparar tid och får allt ordnat på rätt sätt och arbetet blir gjort i tid och med kvalitet.

Välkommen att kontakta oss!

Sizeco Redovisningsbyrå
Ring oss på 08 - 408 017 70
info@sizeco.se

Löpande bokföring

Få professionell och trygg hjälp med löpande digital bokföring.

Det kan både vara tidskrävande, krångligt och dyrt att själv sköta den löpande bokföringen. Det kan också lätt smyga sig in fel som kan bli kostsamma att rätta upp. Ta hjälp av vår kompetenta redovisningsbyrå och slipp allt det krångliga med din bokföring. Som kund hos Sizeco Redovisningsbyrå är du i trygga händer och kan släppa allt som har med ekonomi att göra. Du slipper att missa viktiga datum, inbetalningar till Skatteverket och onödiga påminnelseavgifter.

 

Digital bokföring

Genom att digitalisera din bokföring behöver du inte springa fram och tillbaka till brevlådan och du slipper bära kassar med alla kvitton och andra underlag. I vår kundportal kan du enkelt ladda upp dina fakturor och andra viktiga papper som behövs för din bokföring. I kundportalen har du enkel tillgång till alla balansrapporter, resultatrapporter och fakturor. Med några enkla klick lämnar du över alla underlag till oss så sköter vi resten. Enklare än så kan det inte bli.

Med digital bokföring sparar du tid och allt blir ordnat på rätt sätt. Arbetet blir gjort i tid och du kan fokusera på din verksamhet.

 

Välj oss för din bokföring

Som kund hos Sizeco Redovisningsbyrå kan du tryggt lämna över ansvaret för allt som rör den löpande bokföringen. Med vår personliga och professionella service utför vi arbetet effektivt och med noggrannhet. Vi anpassar oss efter era behov och hittar en lösning som passar alla. Genom att sköta den löpande bokföringen digitalt tar vi hänsyn till miljön genom minskad pappersanvändning och minskad miljöpåverkan för användning av toners till skrivare.

Förutom att vi kan hjälpa dig med löpande bokföring hjälper vi även till med bokslut och årsredovisning, deklaration, löner och löneadministration samt ekonomisk rådgivning. Du får personlig rådgivning och en komplett överblick över din ekonomi. Med Sizeco Redovisningsbyrå kan du fokusera och lägga tid på din kärnverksamhet.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.