Om oss

Välkommen till Sizeco Redovisningsbyrå, en familjär redovisningsbyrå med stor kompetens och vi vänder oss främst till små och medelstora företag. Vi lägger stort fokus på personligt bemötande och professionell och snabb service.

Sizeco startades av Jannis Zisiadis i Stockholm 2009 och vår redovisningsbyrå är medlem i FAR och SRF. Vi är idag sex medarbetare med en familjär atmosfär och företaget har en ökad tillväxt med ett mål att skapa en positiv redovisningsbyrå som ska lysa starkt i Stockholm. Alla medarbetare arbetar långsiktigt med våra kunder för ett starkt och givande samarbete. Vi fokuserar på våra kunders lönsamhet och varje egenföretagares möjlighet att kunna njuta ännu mer av att vara just egen.

Vår filosofi skiljer sig en aning från övriga redovisningsbyråer. Vi drivs inte enbart av resultatet utan också att varje företagare trivs med sitt arbete och sitt eget företag. Vi hjälper dig att förstå hur det går för företaget, hur siffrorna ser ut och vad de betyder. Vi hjälper dig att förbättra inte bara ditt företag utan även dig som företagare. Vi ger dig verktygen och möjligheterna att skapa ett lönsamt företag. Det ska vara kul att vara egen - det blir roligare då.

Vi erbjuder skräddarsydda tjänster till ditt företag och vi jobbar alltmer med digitala serviceinriktade tjänster. Du får personlig hjälp och tillsammans tittar vi över vilka områden som du behöver hjälp med och tar fram de tjänster som underlättar ditt företagande. Vi hittar en lösning som passar just dig och ditt företag.

Som kund hos oss är du i trygga händer och kan släppa allt som har med ekonomi att göra. Vi ger personlig service med råd och tips kring hur du kan få kontroll på företagets ekonomi och för att kunna effektivisera ert företag och göra det mer lönsamt. Vi lyssnar och ser till att du får den hjälp du behöver.

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor!

 

 

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.